Selasa, 2 November 2010

FeEL LoNeLy....


Pernah x ko orang dok sorg2...walaupun ada rakan2 kat sebelah@family kat sebelah tp ko rasa sunyi sgt2.....

sbb muhasababnya adalah ko orang punya pasangan sibuk@takde kabar berita tetiba... Mesti sunyi kan? rasa bosan tahap gaban.. Iyelah ada pasangan mcm xde pasangan...baik xpyh ada pasangan (mesti ko orang pikir mcm tu kan? tipu la ko orang tak pikir mcm tu.)

Tak pun ko pikir.....nak call ex lama lah....atau ko mesti layan mana2 je mamat@makwe yg hubungi ko orang dalam sms@call@ym@fb@fs dll... Walaupun ko orang ni xde perasaan kat mereka2 tersebut. tp ko mesti layan sbb ko orang bosan...rasa lonely sbb pasangan ko orang wak derk jerk kat ko orang. ada x??? hahaha! Memang akan keluar lah tanduk ko orang time tu sbb menyampah tunggu pasangan ko orang tak call2..pastu msg pun xberbalas...Apatah lagi kalau call ckp bz..asal call ckp penat..nak tido.. argh!! tension kan??

Apa pun keadaan. jangan curang tau dengan pasangan ko orang.....OKEY??

PESANAN KHIDMAT MASYARAKAT DARI BEAUTIFUL GIRL

2 ulasan:

Shahrizah berkata...

Kalau rasa sunyi, sibuk-sibukanlah diri buat entry blog atau blockwalking, lagi berbaloi..

BeauTiFuLGirL berkata...

ho3...my life is full now...xsempat nk feel lonely..he3

Followers

AKU BLOGGER KLATE ;)

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Ef life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers