Jumaat, 31 Disember 2010

Kekasih si penjaga GOL.. Khairul Fahmi

Assalammualaikum... salam satu Malaysia! Cewah! kononnya semangat satu malaysia sbb bola menang. Dapatlah cuti peristiwa 1 hari... suker sgt! akhaks!

Sepanjang perlawanan bola di stadium Bukit Jalil. Semua ahli keluargaku memberikan sokongan penuh. Xsangka menang 3-0 dgn begitu mudah!

Tetapi apabila bertanding di tempat pihak lawan. Permainan sedikit kurang memuaskan. Pihak indonesia bertalu2 menyerang pintu gol Malaysia. Sepanjang perlawanan berlangsung. Aku terpikat dgn penjaga gol tu. Aku baru mengenalinya pada hari perlawanan tersebut kerana ketangkasannya menangkap bola. :) Rupa2nya dia orang Kelantan. Wah! aku sebagai rakyat Kelantan amat bangga kerana dia adalah antara pemain yang mendapat pujian pelbagai pihak kerana ketangkasannya itu menyelamatkan gawang gol Malaysia.

Anyway...godek2 pasal khairul fahmi. Rupa2nya dia dah berpunya.. Kalau nak kenal si gadis ini. Silalah ke sini ye. Gadis si Fahmi ini pun suker berblog! ;)

Tiada ulasan:

Followers

AKU BLOGGER KLATE ;)

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Ef life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers