Ahad, 20 Disember 2009

D`BOMB PHOTO CONTEST


SAYA RASA PHOTO SAYA PATUT MENANG KERANA sayalah orang yang paling perasan di atas muka dunia ini ! Orang ckp aku perasan. Apa aku kisah? Yang penting aku bahagia dan hepi! huhu!
SAYA TAHU CONTEST NI DARI... kawanku LisaVsKhusairi yang perkenalkan blog ini
Syaratsyarat nye:
Kowang mesti ada blog.. tak kire la hosting sendri or pe2.. n pastikan anda rakyat Malaysia yang duduk di malaysia.. hehe * adiah kowang safety ckit n cepat sampai..lagi pun mahal bayar duit pos.. hehehe ---mmg kat malaysia :D
Amek link I n add kat dashboard kowang.. *ni untuk kowang senang tengok update contest ni t.. lepas contest I ni abez,nak buang link i pun xpe..i phm.. ----dh wat dah.. :D
Sila copy banner kat atas tu dulu, letak kat bahgian mana2 dalam blog kowang.. yang mudah i tengok..npasang kan link blog I ni ok..*dah abez contest, kowang nak buang banner tu pun xpe.. =) i phm -----dh wat dh..huhu
Buat satu posting sticky mode untuk contest ni..kat situ letak photo D`bomb kowang n penuh kan ayat ni..
SAYA RASA PHOTO SAYA PATUT MENANG KERANA…………………………..
(wat la bpe words pun, asal kan 3 baris penuh dengan ayat untuk photo kowang tu..) ---dh pot pet dh..
Lagi 1, bagi tahu I kowang dapat tahu contest ni dari sape n link kan blog dowang..
SAYA TAHU CONTEST NI DARI... * ni sebab, aien nak setiap owang yang join contest aien adalah promoter contest aien.. de hadiah misteri untuk kowang yang tergoda n menjoin contest ni dari blog kowang.. hehe ----dh wat dh siap ngn link ke blog dia lg
email kan link blog entry contest ni kat pinkshoes_yura@yahoo.com.. *utk mengelakkan terlpas pandang.. tq
check ye cik anN..Kot2 ada tak terbuat lg.TQ!

4 ulasan:

LisaVsKhusairi berkata...

huhuhu..masuk gak ekk..aku xnk masuk ar..just bgtau kt ko..aku kn suka survey2 blog org byk ar tau...hemm..ada lg contest yg boleh dijoin..hehehehe..address anta kot ym ekk..cm biasa...

BeauTiFuLGirL berkata...

okey..!!! :P

anN berkata...

ok.. i`m was here!.. past2.. hehe tq..







*npe lisa xmo join?? adiah bbaloi..

BeauTiFuLGirL berkata...

erks??
alhamdullillah...
pass jugak...
hadiah??
hehehe

Followers

AKU BLOGGER KLATE ;)

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Ef life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers