Isnin, 14 Disember 2009

Tudung Giveaway Contest "Saat Percutian Indah Aku"


Tempat : Tokyo,Japan
Tahun : 2009
(Alhamdullillah.. Akhirnya aku dapat pergi kenegara orang. Negara pertama aku lawati bersama rakan seperjuangan ku adalah Tokyo.Japan. Tempat yang sungguh nyaman,cantek dan bersih. Orang tokyo memang pembersih orangnya walaupun di dalam toilet diorang xde paip air.huhu! Banyak tempat aku lawati antaranya China town, Toyota factory, Disneyland,Disney water dan banyak lagi..Aku lupa huhuhu...Masa aku pergi tuh suhu kat sana lebih kurang antara 10-25 darjah calcius...grrrrr!!! cejuk! Sepanjang travel dekat tokyo nih memang enjoy!!)
Tempat : Pulau Langkawi
Tahun : 2008
(Time nie wat rombongan budak-budak opis. banyak jugak tempat yang dilawati antaranya Geleria Perdana, Pantai Pasir Hitam, Kedai roti Tun Dr Mahathir apa namanya tah..lupa.. dan banyak lagi.Yang paling banyak memborong di shopping complex..argh! abis duetku..time melancong kat sini ada perkara yang mendukacitakan...huhu..makan malam aku dan roomate aku di langkawi ketinggalan bas persiaran..huargh!!! sedih siot..tp kami berdua telah ubati hati yang lara dengan berjalan-jalan cari kedai makan sendiri akhirnya jumpa dengan tempat jual gift lg..hehehe!)
*klik pada gambar ini kalau nk tgok lebih jelas :)

Syarat2 Penyertaan ialah:
-Mesti ada blog
-Jadi Follower Teratak Comellotte dan add Teratak Comellotte dalam bloglist anda
-Letak banner ini di sidebar blog anda dengan link ke entry ini
-Buat entri mengenai contest ini
-Upload satu gambar saat percutian indah anda. tak kira dalam Malaysia ke Luar Malaysia
-Nyatakan tempat dan tahun anda pergi bercuti. gambar yg menarik,cantik diambil kira
-Tinggalkan link entri anda di ruang komen dibawah
-Tarikh tutup: 15/01/2010

1 ulasan:

rien berkata...

ok dh check...ada 2 gambar,mest juri pening nk pilih..hehehe...cuma ada 2 syarat x mencukupi
1) jd follwer teratak comellotte
2)add blog teratak dlm blog list...kalau xde bloglist kalau boleh buat dulu,then lps contest ni nk delete balik xpe

Followers

AKU BLOGGER KLATE ;)

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Ef life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers