Sabtu, 8 Mei 2010

Menunggu Saat Bahagia

Tidak lama lagi aku akan di ijab kabulkan bersama tunang kesayanganku.. tidak dapat digambarkan macam mana erks jadi seorang isteri? adakah macam perjalanan kehidupanku semasa single atau berubah? iyelah perhubungan PJJ kan... aku rasa macam sama jah nnti kehidupan aku semasa single. hurm... tak lama lagi la ni 1 bulan 6 hari...pejam celik pejam celik pastinya aku akan berkhawin jugak.
Mulai hari ini mak ayah aku mintak aku lupakan seketika tentang bisnes ku dan meminta aku tumpukan kepada persiapan perkhawinan aku.. Aku harap selepas perkhawinan aku, rezeki tidak putus-putus....atau mungkin jugak rezeki anak...?? Semua menda dah ready KECUALI baju batik si dia, cincin aku, hantaran belah aku dan brg2 kenduri.
Aku pastinya rasa berdebar-debar menunggu saat ni...harap2 ALLAH SWT melancarkan majlis kami... dan juga masjid yang dibina akan kekal hingga ke anak cucu...Semua kad-kad dah di edarkan .....pesanan kepada diri aku sendiri.... ARE YOU READY??!!!

Tiada ulasan:

Followers

AKU BLOGGER KLATE ;)

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Ef life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers