Rabu, 20 Oktober 2010

Video KOprat VS Video Keparat

Assalammualaikum.. Lama xmenghupdate blog nih eh...bersarang, bersawang dan ber macam-macam lagi... Sori la eh sbb tgh busy dgn video koprat opis aku nih. Al-Maklumlah tahun ni pertandingan kualiti peringkat kampus. Bos2 semua mengharapkan kelainan dari hasil kerja aku utk kali ini...Argh!! make me crazy! bkn kali ini je aku rasa.malah..mungkin berkali2??! hu3..

Sepanjang kerja membina video keparat.. opss! koprat (sori bos tersasul..ngee~~) macam2 perkara yang aku alami. Antaranya...

1. Best2 feeling wat menda tuh dalam 80% siap.. last2 error berlaku.. Argh! sumbak palo otok ah!
2. Feeling2 menda itu dh nak siap...tetiba kluar error lagi pada last2 scane! skali lagi aku merasa gila!

3. Esok dah projek keparat..opss!! koprat...ok ulang ayat betul skali lagi..esok projek video koprat tu perlu dihantar..tp.... lagu laks wat hal grrr... mcm dot...dot..dot... (maaf mencarut xbaik utk kesihatan)

Aku pun bagai minah yg gilerrr....sampaikan selesma. dah 2 minggu xbaik2 lg... Ini semua gara2 video keparat...ops! ah! lantak la orang nk oyak keparat pun. memang keparat pun video tuss...menyemak kepala hotak ngn error entah apa2 tah...hu3...

p/s : hope bos beli komputer baru yg canggih kat aku.. he3...baru best wat kerja..sekurang2ny harga dalam rm 10ribu ke.Siap ngn audio visual.yg penting brand apple...berbaloi la tu bos... :P confirm video koprat yg terbaru nnti canggih.lebih canggih dari orang putess punya.hehehe!

SESI IKLAN 5 minit :P




*laptop idamanku...huhuhu ..... :P

HP Pavilion tx1000z Laptop notebook Computer

The one I have is TL-64((2.2 GHz), 2GB DDR2 System Memory,160GB

HP Pavilion tx1000z
12.1" Widescreen Convertible Notebook
AMD Turion™ 64 X2
Dual-Core Mobile Technology TL-64((2.2 GHz, 512KB 512KB L2 Cache )

Descriptions:
HP Pavilion tx1000z customizable Notebook PC
• Genuine Windows Vista Home Premium (32-bit)
• AMD Turion(TM) 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-64 (2.2 GHz, 512KB 512KB L2 Cache )
• 12.1"WXGA High-Def HP BrightView Widescreen Display(1280 x 800) w/Integrated Touch-screen!!
• 2GB DDR2 System Memory (2 Dimm)
• NVIDIA(R) GeForce(R) Go 6150
• HP Imprint Finish Webcam Microphone
• 802.11a/b/g WLAN and Bluetooth
• 160GB 5400RPM !!
• LightScribe SuperMulti 8X DVD /-RW with Double Layer Support

~ bestnya kalau ada orang yg hadiah kan laptop ni kat aku....mmmm ~

Tiada ulasan:

Followers

AKU BLOGGER KLATE ;)

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Ef life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers