Rabu, 22 Disember 2010

SweEt HoMe iN My DreAm

Assalammualaikum... apa khabar kawan2 blogger sekalian...


Hari ini terasa ingin bercerita HoMe sWeEt HoMe yang menjadi idaman.


Ok..takdi aku tengok macam2 perabut dalam home deco KK. Rambang mata tgk barangan dia..tp nak beli je aku ingat.AKU MANA ADA RUMAH LAGI? hohoho.. pendamkan dulu hasrat hati ni. Bila tengok hiasannya. Aku terpikir yang aku ingin buat rumah yang nampak nice dan sweet.


Apabila nampak nice dan sweet mesti la barang2 dia kena nampak cute kan? Memang banyak brg2 cute kat situ. best sangat! rasa nak beli semua boleh? heee...


ADA DUIT SEMUA BOLEH DONG!


First step..miliki rumah dulu ok? Dok godek2 deco2 rumah ada satu deco yang aku inginkan.menarik sangat. Aku ambik kat sini . Sedikit aku paparkan gambar decoration yang menarik minatku itu.


Ko orang x suker? Aku suker! :P ngeee~~




Tiada ulasan:

Followers

AKU BLOGGER KLATE ;)

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Ef life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers