Khamis, 9 September 2010

Cost for surgery utk sakit tulang belakang

Salam... utk kali ini aku tersentuh dengan apa yang berlaku pada adik seorang blogger ni. Aku malas nk taip panjang2nya.. ko orang baca di bawah.. kalau ada rasa nk menderma. atau bg pertolongan apa2.. cuba hubungi dia dekat blog dia ok??

Mana tau dapat meringgankan bebannya...

http://cadlynn.blogspot.com/



ni la kot adik dia


Hai...entry kali ni kesinambungan dari entry saya yang dulu (scoliosis-akibat-beg-sekolah-berat)..pasal adik saya yang menghidap sakit tulang belakang @ name scientificnya scoliosis...
Die dah pi wat check-up @ HUKM dan dijadualkan untuk dioperate seminggu selepas beraya...Sekiranya anda kenal dengan die sure tak percaya die ada penyakit ni..sebab die sangat active kid..bijak juga orangnye..lebih bijak dari saya..hehe..(saya pon bijak jugak tau..hihi)Mungkin ni lah salah satu dugaan & cabaran yang dah ditetapkan oleh Allah untuknye..setiap orang ada ujian dari Allah..bile tiba masanya..kita harus hadapinya lah kan...Minggu lepas balik rumah untuk berbuka puasa sama-sama..then ayah shows me this letter...cost untuk pembedahan...sangat2 costly...
Ain dah start bercuti sekolah direct...until abes sekolah...wah..banyak jugak akan tertinggal pelajaran..nasib baik die ni sangat fast learning person, dan dengar citer ade cikgu yang sanggup datang rumah untuk mengajar ain..InsyaAllah saya pon akan turut membantu ape terdayalah..rasenye untuk silibus sekolah ok lagi..just need to recall back..insyaAllah still can do it..Jadi..didalam bulan yang mulia ini, saya dengan rendah hatinya ingin memohon kepada sesiapa yang membaca entry ini supaya turut sama mendoakan kesejahteraan adik saya..semoga dia tabah menghadapi dugaan ni..Ain..dont worry..after this u'll be someone special a.k.a transformers sbb ade besi dalam badan... ehehehe...gurau jek! we will support u sis... dont worry k..

Itu jer aku dapat tolong... aku doakan adik ko sihat walafiat.. InsyaALLAH...

5 ulasan:

Rani Rashid berkata...

doakan semoga selamat jugak..amin

hamzah ian berkata...

alahai.. kesian kat dia..

BeauTiFuLGirL berkata...

:) baik sungguh kawan aku dua org ni

CaDLyNN berkata...

awak...thanks a lot..really appreciate it..
doa dari kalian amat diharapkan :)

armouris berkata...

info tentang tulang belakang di SIHAT SELALU - Masalah Cakera Tulang Belakang

Followers

AKU BLOGGER KLATE ;)

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Ef life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers