Selasa, 30 November 2010

Tahniah kepada pemenang contest MamaRaisya 1st Contest: Prince & Princess Sweety Contest


Haluuu... happy sgt tengok pemenang MamaRaisya 1st Contest: Prince & Princess Sweety Contest ni... kanak2 riang...ciut miut semuanya..buat pengetahuan ko orang aku jadi penaja pemenang tempat ke 3 contest ini... Aku tunjuk kan sikit gambar kanak-kanak yang akan dapat gift dari aku...anyway check it out...!


AMNA SAFIYYAH yang cute

ZAKWAN AFIF NAJMI yang hensem


p/s : kepada mama bdk ni blh x bg info sikit pasal prince and princess ni...umo brp.
kaler apa diaorg suker... ok?? :)

4 ulasan:

wan nurul hezrina abd halim berkata...

tahniah mmg cumil

Ummi AmnaAmzar berkata...

salam...saya ummi Amna Safiyyah...umo 4 tahun..kalau baju pakai saiz 5...sbb agak tinggi wpun bdn slim...hehe ofcoz sgt suke pink..princess kan...baru tau anak ummi dpt no 3..hehe

Ummi AmnaAmzar berkata...

tahniah juga buat zakwan!!

Nad @ MamaZakwan berkata...

tahniah kat amna! :)
saya mamazakwan..thanks sbb pilih zakwan :)

zakwan umo 2 thn 2 bulan.. :)
zakwan tak kesah kaler apa2..
tp mamazakwan suke pakaikan kaler baju kaler merah kt zakwan :)

Followers

AKU BLOGGER KLATE ;)

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Ef life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers