Rabu, 1 Disember 2010

HaDiaH UnTuK Si KeCiL PrinCe anD PrinCess ConteSt

Salam ceria utk si kecil !! ;)
Bagi pemenang contest
Mesti My little prince dan princess nak tau apa hadiah misteri dari aunty beautiful girl kan?? Ok.. sekarang terima lah pemberian tak seberapa dari aunty ini...jen! jeng! jeng!
&%^
#%$^%&
^%%&^&^
&%&^&^^
^^^
^^^
^^^
^^^
^^^
^^^
^^^
^^^^
scroll bawah lagi...hehehe!
%&%^&
$#$%%
$$$
^^^
&&&
&&&
$$$
lalalala....eh! nak tengok ke?
jap eh...loading dulu
tutttttt.....
%$%^76
#$%^^&&
%$%^
%$
INI DIA HADIAHNYA...HOPE MY LITTLE PRINCE AND PRINCESS SUKER. MUAKS!


Ini untuk my little princess AMNA SAFIYYAH


Ini pulak untuk ZAKWAN AFIF NAJMI my little prince.

bergabung...... :)

bersiap sedia untuk di packing




p/s: Jumaat ni nak gi Selangor..dengar2 AMNA ni tinggal kat Selangor. So rasanya nak bagi by hand jeww...agak2 Mummy AMNA free x dtg jumpa i kat stadium Malawati Shah Alam hari Sabtu?? kalau blh tinggalkan YM address ye mummy AMNA. :)

4 ulasan:

Nad @ MamaZakwan berkata...

bestnye adiah zakwan!!mekasih aunty! :)

BeauTiFuLGirL berkata...

he3...sama2...zakwan sepak bola elok2 tau..jgn pecahkan pinggan mangkuk mama ok?
~pesanan khidmat masyarakat dari aunty beautyful~

mueh! mueh!

Ummi AmnaAmzar berkata...

hai..beautiful girl..cute la.box tu...boleh letak aksesori amna...sori ye dik...xdpt jumpe...hari sabtu sampai isnin akak kat melaka..holiday..pos kan je ye..sori sgt..alamat dah bg pd mamaraisya

BeauTiFuLGirL berkata...

ok beres...ingt nak bg by hand jah..tgk amna dan zakwan pun dok selangor tu gak..ok nnti bgtau mama raisya pos je lah.. :)

Followers

AKU BLOGGER KLATE ;)

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Ef life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers